Privatumo politika

ePardė.lt visada saugo savo klientų privatumą, todėl čia aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos apie lankytojus rinkimo ir naudojimo principus.

Šią Privatumo politiką (toliau – Politika) taikome tais atvejais, kai lankotės ePardė.lt interneto svetainėje ar užpildote kontaktinę formą.

Mūsų interneto svetainės lankytojų duomenis renkame laikydamiesi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Renkami duomenys
  • Administruodami interneto svetainę bei diagnozuodami sutrikimus ePardė.lt serverio darbe, galime naudoti lankytojų kompiuterių IP adresus. IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas kompiuteriniuose tinkluose. Jis gali būti naudojamas nustatant lankytoją ir renkant įvairią demografinę informaciją. Tai daro absoliučios daugumos interneto serverių administratoriai.
  • Naudodami slapukus renkame duomenis apie paslaugų naudojimą. Slapukų tipai ir jų paskirtis yra pateikti ePardė.lt Slapukų politikoje.
  • Užpildžius ePardė.lt kontaktinę formą renkame kliento identifikavimui būtiną pagrindinę informaciją, kurią pateikiate pildydami formą, t. y. vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą ir telefono numerį.

Surinktus duomenis apie ePardė.lt svetainės lankytojus atsakingai saugome nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. ePardė.lt darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos klientus, įskaitant ir ePardė.lt svetainės lankytojus. ePardė.lt svetainės lankytojų duomenis sauganti duomenų bazė yra apsaugota nuo neleistinos prieigos per kompiuterinius tinklus.

Kaip ilgai saugome Jūsų duomenis?

ePardė.lt saugo savo klientų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimas.  Siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens duomenys ir kita informacija apie klientus būtų nuolat atnaujinta ir teisinga. 

Slapukų naudojimas

Daugiau informacijos rasite ePardė.lt Slapukų politikoje.

Mūsų svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad ePardė.lt nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš ePardė.lt interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Jūs turite teisę:

  • kreiptis į ePardė.lt su prašymu suteikti informaciją apie ePardė.lt tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
  • kreiptis į ePardė.lt su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai, susipažinę su asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • kreiptis į ePardė.lt su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai, susipažinę su savo asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, arba dėl teisėto intereso, kurio siekia ePardė.lt arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys.

Jei dėl šioje privatumo politikoje pateiktos informacijos Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis į ePardė.lt bet kuriuo Jums patogiu būdu:

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

Plečiantis veiklai ir paslaugoms, ePardė.lt gali prireikti atnaujinti šią Privatumo politiką. Dėl šios priežasties rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti ePardė.lt interneto svetainėje, kurioje visada rasite naujausią šios Privatumo politikos versiją.

Jeigu bus atlikti esminiai šios politikos pakeitimai, apie tai iš anksto informuosime paskelbdami pranešimą ePardė.lt interneto svetainėje.

ePardė.lt

MB „Leliūga“
Reg. adresas: Vaidaugų g. 7, 95220 Klaipėda, Lietuva
Įmonės kodas: 304991430
Banko sąskaita: LT57 3500 0100 0448 9428
Bankas: UAB „Paysera LT“

Darbo laikas:
9.00 - 17.30 darbo dienomis
11.00 - 15.00 šeštadieniais

Pvz.: sveiki@eparde.lt

Pvz.: +370 657 46718